top of page

Der er gode vibes på vej

Livet er en rejse, som skal deles sammen med familie, venner og gode mennesker.

Vores filosofi er, at alle mennesker har noget at fortælle. Vi har alle en historie. Historier skal deles og genfortælles. Vi bør tage ved lære af hinanden og favne de gaver som andres fortællinger kan bringe med sig.

Det er mandag. Vi sidder i sofaen i vores lille hus med ild i pejsen, fødderne pakket ind i tæppe og med dansende damp fra tekrusets kant. Vinteren er på vej.

For os betyder skiftet i vejret, at sæsonen for vores lille rullende café er ved at ebbe ud, hvorfor vognen nu er kørt til opmagasinering vinteren over. Det betyder ligeledes, at calypsoen kalder og vi gør os klar til at vende blikket imod varmere himmelstrøg, nye oplevelser og spændende udfordringer. Med glæde i kroppen og varme i vores hjerter, siger vi snart farvel til Danmark for en stund og goddag til de Caribiske farvande, som skal danne rammen for vores lille familie de næste tre måneder. Om blot en uge står vi med pakkede backpacks ved stationen i Odense. Sammen med badetøj, badelufferne og bøgerne, er firmaet pakket ned. Bohemian Food & Art drager sydpå.

For jer, der ikke kender bohemerne bag Bohemian Food & Art, er her en lille introduktion. Vi er en lille familie med mod på hinanden - Nick på 33, Nete Maj på 29 og Neo på lidt over 2½ år. Både før og efter Neos ankomst, har vi, siden vi blev kærester for lidt over fire år siden, udlevet drømme gjort af forskelligt stof. Når chancen for eventyr har budt sig, har vi været de første til at hoppe på. Når pengene har været til det, har vi rejst dem op. Når udfordringer har budt sig, har vi grebet dem. Og når drømme og ideer har trængt sig på, har vi gjort, hvad vi kunne for at indfri en billet til det buldrende drømmetog.

Det er nu godt og vel et halvt års tid siden, at vi hoppede ud i en fælles drøm om at strukturere vores egen tid, og dermed, i vores øjne, at skabe størst mulig frihed. Med ønsket om dette, besluttede vi os for at blive selvstændige. Det måtte briste eller bære. Vi var fortrøstningsfulde.

Tankerne om at arbejde for os selv, blev sået som et frø i den spæde begyndelse af vores forhold. Igennem årene har det lille frø suget næring til sig i form af samtaler, rejseoplevelser og kulturmøder, for nu at være sprunget ud som firmaet Bohemian Food & Art - et firma, der giver os mulighed for at gøre, hvad vi værdsætter allermest ved dette liv: at være sammen som familie, at opleve dette livets legeplads samt at give folk omkring os et smil på læben.

Et salg af vores daværende bolig (et kolonihave hus) gjorde, at vi havde lidt kapital, som kunne få os i gang. Vi slap dermed for at gældsætte os, hvilket var én af de vigtige faktorer i hele vores set up omkring, hvordan vores start som selvstændige skulle forløbe. Vi var enige om at starte småt, og at vores udgangspunkt ikke skulle være et håb om mange penge. Værket skulle drives med lyst, og glæden ved projektet skulle være vores belønning. Vi forestillede os også, at vores form for forretning ville tiltrække en masse søde mennesker, og vi var enige om, at dette sociale aspekt i vores fremtid ikke var til at kimse af. Som sagt, der skulle lægges noget glæde i projektet; ellers kunne det være ligegyldigt.

De næste tre måneder, hvor Bohemian Food & Art er sydpå, ønsker vi at dele vores historie med dem af jer som måtte have interesse i dette.

bottom of page